Brillentrends voor mannen 2024

Op zoek naar de nieuwste brillentrends voor heren? Zoek niet verder. Dit jaar zien we een heropleving van retro-geïnspireerde monturen, waarbij dunne metalen en ronde vormen vooral populair zijn. Een andere grote trend zijn oversized monturen, perfect om een ​​statement mee te maken. En last but not least voegen doorschijnende gekleurde monturen een vleugje speelsheid toe aan elke outfit. Dus update je brillenspel en probeer een van deze trendy stijlen uit. Je ogen (en outfit) zullen je dankbaar zijn.

Waarom een ​​bril dragen? Beter nog - Waarom niet?

Het allereerste dat in ons opkomt als we het over brillen hebben, is hun doel om ons zicht te corrigeren en ons te helpen in ons dagelijks leven. Het behoeft geen betoog dat deze primaire functie geenszins terzijde wordt geschoven of verloren gaat doordat we er tegelijkertijd goed uit willen zien en voelen. Integendeel is in feite het geval. Nu er verschillende stijlen, vormen en materialen beschikbaar zijn, worden mannen aangemoedigd om dit accessoire te dragen dat, laten we eerlijk zijn, zijn status van louter accessoire is ontgroeid.

Het kan iemands uiterlijk en persoonlijke stijl echt verbeteren. Mannen kunnen een bril kiezen die bij hun gezichtsvorm past en dat extra vleugje verfijning aan hun algehele look toevoegen. Bovendien kan een bril ook dienen als een uniek modestatement en mannen in staat stellen zich uit te drukken en hun individualiteit te laten zien.

Het dragen van een bril is ook een teken van verantwoordelijkheid voor iemands gezondheid en welzijn. Het laat zien dat we ons gezichtsvermogen waarderen en maatregelen nemen om de veiligheid ervan te waarborgen.

Dus veel plezier ermee trends op het gebied van brillen, mijne heren! Omarm ze en laat ze je uiterlijk en persoonlijke stijl verbeteren, terwijl je tegelijkertijd verantwoordelijkheid toont voor je gezondheid. Het is echt een win-win situatie.

Mooie vlieg

Het pilotenbrilmontuur voor heren werd voor het eerst populair in de jaren 1930 toen het werd gedragen door piloten, vandaar de naam. Tegenwoordig is deze brillentrend voor heren nog steeds een populaire keuze vanwege het iconische ontwerp en de veelzijdigheid. Het metalen montuur met schuine druppelvormige lenzen zorgt voor een klassieke maar toch edgy look die past bij verschillende gezichtsvormen en outfits. Aviator-brillen hebben ook het extra voordeel dat ze lichtgewicht en comfortabel zijn om de hele dag te dragen. Met zijn tijdloze aantrekkingskracht is het geen wonder dat pilotenbrillen een topkeuze voor mannen blijven.

Zien mannen er goed uit in Aviators?

Ja dat doen ze! Bij de brillentrend voor heren draait alles om het combineren van zowel klassieke als moderne stijlen. Pilotenbrillen en rondere brillen zijn populaire keuzes omdat ze elke outfit een coole retrovibe kunnen geven. Het is echter belangrijk om monturen te kiezen die passen bij uw gezichtsvorm en persoonlijke stijl. Experimenteer met verschillende brillenvormen en -kleuren om het perfecte paar voor jou te vinden.

Brillen met helder montuur - de nieuwe brillentrend voor mannen

Brillen met doorzichtig montuur zijn een populaire brillentrend geworden voor mannen, zowel beroemdheden als gewone mannen dragen de minimalistische look. Ze voegen niet alleen een stoere, chique touch toe aan elke outfit, maar zorgen ook voor een vrij uitzicht zonder al te veel aandacht te vestigen op de monturen zelf. Bovendien zorgt hun veelzijdigheid ervoor dat ze gemakkelijk bij elke stijl passen - van relaxte strandkleding tot strakke formele kleding. Dus waarom probeer je deze brillentrend niet zelf uit? Misschien ontdekt u dat de doorzichtige bril uw nieuwe favoriete brillenkeuze is.

Laat een helder montuur je er ouder uitzien?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het uiteindelijk afhangt van persoonlijke voorkeur en gelaatstrekken. Sommigen beweren echter dat heldere monturen een meer volwassen en verfijnde uitstraling kunnen geven in vergelijking met gedurfde of felgekleurde monturen. Bovendien hebben heldere monturen de neiging om meer op te gaan in het gezicht, wat ook kan bijdragen aan een meer leeftijdsneutrale uitstraling. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen of ze de voorkeur geven aan het uiterlijk van heldere monturen of niet.

Retro ronde

Vintage ronde bril voor heren bieden een tijdloze look en geven een nerdy maar coole sfeer af. Deze monturen werden voor het eerst populair in de jaren 50 en 60, met iconen als John Lennon en Andy Warhol die de stijl droegen. Vandaag de dag zijn vintage ronde brillen dankzij hun veelzijdige uiterlijk nog steeds een trendy keuze voor mannen. Ze kunnen omhoog of omlaag worden gekleed en vormen een aanvulling op verschillende gezichtsvormen. Deze bril biedt ook functionele voordelen, zoals een groter gezichtsveld door het ontbreken van hoeken op het montuur. Als je op zoek bent naar een klassieke maar toch trendy brillenoptie, overweeg dan om te kiezen voor vintage ronde monturen. Ze gaan nooit uit de mode en voegen een vleugje cool toe aan elke outfit.

De klassieker met zwart frame

De klassieke bril met zwart montuur voor mannen zijn een veelzijdige en tijdloze keuze. Dezebrilgemakkelijk te combineren met elke outfit, waardoor ze geschikt zijn voor zowel informele als formele gelegenheden. Bovendien bieden de zwarte monturen een strakke en verfijnde look die nooit uit de mode raakt. Om nog maar te zwijgen, ze bieden essentiële zichtcorrectie voor degenen die het nodig hebben. Met al deze voordelen is het geen wonder dat brillen met zwart montuur een populaire keuze blijven voor mannen. al deze voordelen is het geen wonder dat brillen met zwart montuur een populaire keuze blijven voor mannen. Dus als u op zoek bent naar een bril die nooit uit de mode raakt en in elke omgeving kan worden gedragen, overweeg dan om te investeren in een klassieke bril met zwart montuur.