Vind de perfecte pasvorm voor uw bril

Vind de perfecte pasvorm voor uw bril

Bij het kiezen van een bril zijn de mogelijkheden eindeloos, en u kunt zich overweldigd voelen door alle keuzemogelijkheden. We zullen alles met u doornemen, van het kiezen van een geschikt montuur en de juiste glazen tot waar u aan moet denken voordat u tot aankoop overgaat. Lees verder voor meer informatie.

Wat is blauw licht

Wat is blauw licht

Zonlicht is de meest belangrijkste bron van blauw licht, maar met het digitale van nu is onze blootstelling aan blauw licht drastisch toegenomen en worden we ons eindelijk meer bewust van de manier waarop onze digitale schermen ons negatief beïnvloeden. Gelukkig heeft de kennis en het bewustzijn ons eindelijk bereikt, en zijn we klaar om prioriteit te geven aan de behoeften van onze gezondheid.

Frederik Thiele: Een man met een passie voor leesbrillen - Luxreaders.nl

Frederik Thiele: Een man met een passie voor leesbrillen

Je zou bijna denken dat hij geboren werd met een bril. Frederik Thiele heeft besloten om stijlvolle leesbrillen rechtstreeks aan de deur van de consument te leveren. Hij kwam op het idee, in zijn winkel op de luchthaven van Kopenhagen.
Presbyopie: Ouderdomsverziendheid - Luxreaders.nl

Presbyopie: Ouderdomsverziendheid

Als je het gevoel hebt dat het lezen van kleinere teksten een lichte ergernis wordt en meer moeite kost dan normaal, dan is het waarschijnlijk tijd om je ogen te helpen door een bril te dragen.
10 Mythes over ogen en brillen - Luxreaders.nl

10 Mythes over ogen en brillen

Door de jaren heen hebben mythes over brillen en ogen zich als een lopend vuurtje verspreid. Sommige mythen zijn door onze voorouders doorgegeven en we geloven vaak dat ze waar zijn, ook al zijn ze misschien volledig verzonnen. Om het eens en voor altijd duidelijk te maken, zetten wij hierbij de meest voorkomende mythes over ogen – alle fabels en feiten – op een rij.
Ken het verschil: Blauwlicht- en Computerbrillen - Luxreaders.nl

Ken het verschil: Blauw licht filter- en Computerbrillen

Blauw licht filter brillen is een mooie term voor gewone brillen met een blauw licht coating. De coating werkt als een filter tegen blauw licht en beschermt de ogen tegen schadelijke lichtstralen. Computerbrillen daarentegen verwijst naar het vermogensbereik en het gebruik van de bril. Lees hier meer....