We willen je laten zien dat het mogelijk is om een leesbril online te bestellen

De geschiedenis van Luxreaders

Wij, bij Luxreaders, zijn een klein, maar welvarend Deens bedrijf met hoofdkantoor in Kopenhagen. We hebben dit bedrijf opgericht met de ambitie om een ​​platform te creëren dat de manier waarop we brillen kopen zou transformeren. De wereld zoals we die kennen bevindt zich midden in een technologische hoogtepunt en we moeten bijblijven! Het huidige Corona Virus heeft ons ook laten zien dat het nog nooit zo belangrijk is geweest als nu om onze manier van winkelen aan te passen en te digitaliseren en dat begint al bij je leesbril! Ons bedrijf streeft ernaar een ervaring te creëren die moeiteloos en probleemloos verloopt. Hoewel ons bedrijf online is, koesteren we nog steeds het aspect van een persoonlijke winkelervaring bij ons. Ons gratis retourbeleid elimineert het risico dat vaak gepaard gaat met online winkelen, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op een veilig en gebruiksvriendelijk platform voor het kopen van hun bril. Dit is nog maar het begin van een revolutie in de manier waarop we brillen kopen - de slimme manier!


Onze ervaring binnen de optische industrie heeft ons geleerd dat de markt sterk gedreven wordt door inkoop via tankstations, drogisterijen en dergelijke. Deze bedrijven richten zich voor een groot deel op lage prijzen, hoge marges en zijn niet geïnteresseerd in maatwerk als het gaat om jouw pasvorm, stijl en kwaliteit. We zijn hier om dat te veranderen! Onze passie voor minimalistisch, Scandinavisch design is het belangrijkste element dat tot uiting komt in onze op maat gemaakte brillen. Al onze brillen zijn ontworpen in Denemarken, waar we toegewijd werken om nieuwe trends te verenigen met traditionele en klassieke ontwerpen.

We gebruiken alleen maar zorgvuldig geselecteerde materialen, die ook gebruikt worden voor de duurdere designerbrillen. Daarnaast hebben we lichtgewicht lenzen ontwikkeld die de leesbril licht en comfortabel maken. Dit geeft gebruikscomfort, wanneer je je bril vaak op en af zet. En juist dit vereist ook de door ons aangeboden hoge kwaliteit van materiaal.

Ons Ontwerp

Onze passie is een stijlvolle en mooi ontworpen bril. Alles wordt in Denemarken vervaardigd. We letten vooral op om nieuwe trends te verenigen met traditioneel en klassiek design. Wij richten ons erop om een expressieve leesbril te creëren.

Het zijn niet "zomaar" leesbrillen. Wij vinden dat brillen jouw persoonlijke expressie moeten uitstralen - net als de rest van jouw garderobe.

Digitaal en eenvoudig

Het is volkomen normaal dat de meerderheid van ons onze eerste leesbril veel te laat aanschaft, zelfs al is het misschien te laat. Hier kan meerdere redenen voor zijn en we begrijpen dat het moeilijk kan zijn omdat men niet weet waar te beginnen. Daarom bieden we je een platform waar je de juiste bril en sterkte makkelijk en gratis online kunt vinden.

Om je hierbij te helpen hebben we zowel een virtuele try-on als een online oog test ontwikkeld, zodat we een gekwalificeerde inschatting kunnen maken van welke bril je nodig hebt en om jouw persoonlijke stijl te ontdekken.

We begrijpen dat het online kopen van een bril risicoloos moet zijn. Daarom bieden wij een gratis en eenvoudige retourenoplossing. Mocht de bril (brillen) toch niet bevallen kun je het pakket samen met de retourbon, in dezelfde verpakking, gratis retourneren.

We ontvangen graag feedback over onze producten! Zowel positief als negatief. Je bent van harte welkom om een ​​opmerking of een recensie van jouw ervaring met onze leesbril te sturen. Zo kunnen we nog beter worden in het produceren van op maat gemaakte leesbrillen online.