Blauw licht filter brillen

Bescherm uw ogen tegen het blauw licht van uw schermen

Blijf gefocust

Filter 30% van blauw licht

Verminderde risico op hoofdpijn

Verbeterde nachtrust

3 brillen voor €59

Mix en match uw bril met blauw licht filter online zoals u wilt

Blauw licht filter brillen steeds populairder, lees hier waarom:

Iedere dag worden onze ogen blootgesteld aan blauw licht dat uitgestraald wordt door onze computerschermen, tablets, smartphones en tv's. De meesten van ons brengen wel tot 8 uur per dag door achter een scherm zonder een bril met blue light filter te gebruiken. Langdurige blootstelling kan onze slaapkwaliteit beïnvloeden omdat de aanmaak van u slaaphormoon geremd wordt en u last kunt krijgen van hoofdpijn.

Onze anti blauw licht brillen filteren tot wel 30% van het blauwe licht dat wordt uitgestraald, en remmen hierdoor de negatieve symptomen die u allemaal kunt ervaren. 

In deze groeiende high-tech wereld is het verminderen van de schermtijd totaal onrealistisch, dus waarom zou u niet gewoon een blue licht filter bril gebruiken? Een snelle oplossing om uw ogen te beschermen tegen blauw licht, zodat u alle online activiteiten kunt voortzetten en ook goed zorgt voor uw ogen en algemene gezondheid!

Geef uw ogen eens rust met anti blauw licht bril

U kunt wonderen doen voor uw gezondheid door alleen een blauw licht filter bril te dragen wanneer u digitale schermen gebruikt. Er worden gezondere lichaamsroutines vastgesteld dankzij de positieve effecten van verbeterde slaap, minder hoofdpijn, verminderde oogbelasting en een algeheel beter welzijn! Met een van onze brillen ziet u er ook nog eens fantastisch uit! Ons assortiment brillen met blauw licht filter is strak en minimalistisch, maar biedt toch maximale bescherming aan uw ogen.

Lichtgewicht brillen

Eco- en allergievriendelijke materialen

Flexibele scharnieren

Hoogwaardig materialen

De aanbevelingen tegen vermoeidheid na onderzoek door het air force research labortaory

Harvard Business Review

"Kortom, de bril met blauw licht filter verbeterde zowel de slaap- als de werkresultaten"

Hoe een bril met blauw licht filter werkt

Langdurige blootstelling aan blauw licht heeft nadelige effecten op onze lichtgevoelige cellen omdat het de netvlies binnendringt en beschadigt. Daarom zijn de lenzen in onze blauw licht filter brillen gecoat met een filter, die het blauwe licht vanaf uw schermen blokkeren en absorberen. Onze anti blauw licht brillen blokkeren ongeveer 30% van het schadelijke blauw licht van digitale schermen om uw ogen tegen verblinding te beschermen.