Brillen

Hoge kwaliteit. Lage prijs. Rechtstreeks naar u

Lichtgewicht brillen

Eco- en allergie vriendelijke materialen

Flexibele scharnieren

Geselecteerde materialen

Zie de wereld in een nieuw licht:

Luxreaders' brillen

Door de technologische vooruitgang zijn we steeds afhankelijker geworden van gadgets zoals smartphones, tablets en computers voor zowel werk als vrije tijd. Dit constante gebruik van schermen heeft echter geleid tot een toename van zichtproblemen, zoals vermoeide ogen, droge ogen en wazig zicht. Studies hebben aangetoond dat langdurige schermtijd ook onze slaappatronen kan verstoren, wat leidt tot verdere problemen met ons gezichtsvermogen. Stel je voor!

En dat niet alleen, maar het blauwe licht van schermen kan de natuurlijke slaap-waakcyclus verstoren en bijdragen tot bijziendheid, een aandoening waarbij het oog niet in staat is zich duidelijk te concentreren op verre voorwerpen. Dit heeft uiteraard geleid tot een toename van de behoefte aan brillen met sterkere sterkte. Steeds meer mensen grijpen naar goedkope brillen met sterkte om zichtproblemen als gevolg van beeldschermgebruik te corrigeren. 

Dus je zou kunnen zeggen dat onze ogen geen plezier hebben in deze tijd...

Wat dan? Hoe kunnen we voorkomen dat onze ogen lijden en toch een geweldige tijd hebben met werken, lezen of binge-watching van onze favoriete series?

Maak je geen zorgen! Luxreaders is er om u te helpen de perfecte bril met sterkte online te vinden. Geen paniek: met de juiste kleur, vorm en sterkte ziet u er weer even charmant uit! En tegen het einde van de dag zal niets zo goed voelen als een gevoel van comfort in plaats van druk voor je boek of een computerscherm.

3 brillen voor €69

Mix en match naar believen

Een leesbril kan ook leuk zijn

Naarmate we ouder worden, is een leesbril een noodzakelijk kwaad waar we met de tijd van leren houden. Maar hoe weet u dat het eindelijk zover is? Een van de meest in het oog springende tekenen is dat u boeken en tijdschriften verder van uw ogen houdt dan normaal. Dat betekent dat uw ogen steeds meer moeite hebben om scherp te stellen op voorwerpen dichtbij, wat er vaak op wijst dat u corrigerende lenzen nodig hebt om helder te blijven zien bij alledaagse taken.

Als dat bekend klinkt, is Luxreaders uw nieuwe beste vriend! Onze brillen met sterkte zijn er in alle stijlen, vormen en kleuren. En als het gaat om het kiezen van de juiste bril, heeft u alleen onze Try-on functie nodig - probeer onze brillen online, om de beste pasvorm voor u te vinden.  

Wanneer u onze collectie gaat verkennen, kunt u ook gebruik maken van onze visustest om een idee te krijgen welke sterkte u nodig heeft, voordat u online een bril met sterkte koopt. U kunt de kijktest van Luxreaders nu meteen uitproberen en bij benadering de voor u geschikte brilsterkte krijgen. Het testen van uw sterkte is een goede manier om te beginnen!