Brillentrends 2024

Het gevoel van pas geknipt haar of een bezoek aan de schoonheidsspecialiste. U kent vast het goede gevoel van een geweldige, vernieuwde look! Heeft u er al eens over nagedacht hoe een bril met een vierkant montuur, een ronde metalen bril of misschien een bril met helder montuur ook uw look zou kunnen veranderen? Misschien vraagt u zich af, wat is de huidige brillentrend? Geen zorgen, Luxreaders heeft het antwoord op de brillentrend in 2024. 

Wat voor soort brillen zijn in stijl voor 2024?

Dit jaar doen een aantal populaire trends die eerder gezien zijn hun comeback. Ronde metalen brillen, pilotenbrillen, iconische brillen, en karakteristieke details zijn allemaal in trek voor zowel mannen als vrouwen. Bij Luxreaders vindt u veel populaire monturen in verschillende vormen en kleuren. Als u iets nieuws durft te proberen, kunt u een van de meest prominente brillen trends van dit moment proberen, transparante glazen, voor een meer subtiele look.

Een absolute must-have

Transparante glazen

Transparante glazen zijn een snel opkomende trend en een must-have in de nieuwste brillen trends. Brillen met een doorzichtig montuur zijn al populair sinds hun eerste verschijning, en zijn gedragen door beroemde mensen zoals Sarah Hyland, Matthew McConaughey, en Jurgen Klopp. Een bril met doorzichtig montuur staat goed bij vrijwel alle gezichtsvormen en huidtinten van zowel mannen als vrouwen. Ze zijn eenvoudig van zichzelf en passen bij elke outfit en elke gelegenheid. Niet te ouderwets en niet te opzichtig in de massa, u kunt ze veilig dragen bij uw kantoorlook, in een restaurant, of thuis met vrienden en familie. Onze Trondheim Crystal White is een van de populaire monturen en is te bestellen in leesbrillen, blauw licht brillen en zonnebrillen

Dames brillen trends 

Ronde brillen trends

U denkt misschien, zijn stijlvolle, ronde brillen iets voor mij? Als u wilt dat anderen u opmerken, is het antwoord ja! Een beetje retro, heel chic, en een heleboel cool, ronde brillen passen bij een verscheidenheid aan looks, van zakelijk tot casual. Bekijk onze collectie ronde brillen.

Styling tip: Een ronde bril is vernieuwend, modern en tijdloos. Draag ze in combinatie met jurken met bloemenprints, maxi-rokken, of broeken. Natuurlijk passen ze ook bij een geraffineerde, eenvoudige en traditionele look!

Brillen met metalen montuur

Als u een minimalist bent of voor het eerst een bril draagt, moet u onze bril met metalen montuur eens proberen. Ze zijn dun, elegant en discreet. Bekijk onze populaire Tromsø Blackmonturen in kleuren zoals goud of staal voor een subtiele uitstraling! 

Styling tip: Metalen monturen passen bij elke stijl en bij elke gelegenheid. Kies voor dit type bril als u uw eerste bril koopt, zodat u de volgende keer wat meer kunt experimenteren. 

Iconische brillen

Iconische monturen zijn perfect voor vrouwen die kracht, stijl en klasse willen uitstralen en toch expressie en persoonlijkheid willen uitstralen. Wat uw stijl ook is, een iconische bril is een uitstekende stijl om in 2024 te proberen.

Styling tip: De iconische bril is geweldig om overal mee naartoe te nemen omdat hij gedragen kan worden als vast onderdeel van uw look. Örebro Dark Turtle is een populair model dat elke outfit zal opleuken.

Heren brillen trends 

Ronde brillen

Een echte klassieker voor mannen! Ronde brillen zijn een trend die jaar na jaar terugkomen bij mannen. Stijlvolle ronde brillen in donkere kleuren geven een geraffineerde, academische en mannelijke look.

Styling tip: Het mooie van een ronde bril is dat u hem overal bij kunt dragen. Combineer een Tromsø Gun bril met iets eenvoudigs zoals denim en een T-shirt. U kunt hem ook combineren met een klassiek pak.

Pilotenbril

Maak uw Top Gun look compleet met een bril met piloten montuur! Geen garantie, maar u zult u net Tom Cruise voelen als u een paar Göteborg Black. draagt. Pilotenmonturen, ook wel aviators genoemd, geven een slimme look met een moderne afwerking. Vind uw pilotenbril in blauw licht bril, leesbril, en zonnebril.

Styling tip: Voor een echte Tom Cruise look haalt u een pilotenzonnebril in huis. De vierkante bril met metalen montuur doet het goed bij casual kleding. Combineer hem met een chino en een overhemd met knoopjes.

Bril met vierkant montuur

U kunt nooit verkeerd gaan met een tijdloos bril silhouet zoals het vierkante! Ons bestseller-model, Oslo Black, is de beste vierkante bril die past bij alles wat u draagt! Een klassieke, moeiteloze vorm die de test der tijden in de brillenmode zal doorstaan.

Styling tip: Deze vormen zijn ideaal voor elke gezichtsvorm en -stijl en geven uw look persoonlijkheid en definitie. Bekijk onze collectie van vierkante leesbrillen, blauw licht brillen en zonnebrillen. 

Welke bril past bij mij?

Bent u klaar om onze collectie trendy brillen te ontdekken? Naar welke stijl of kleur u ook op zoek bent, wij hebben de perfecte leesbril, blauw licht bril of zonnebril voor u!

Gebruik onze virtuele try-on om de brillen te passen, en gebruik onze stijlgids om uit te vinden welke bril het beste bij u past. U kunt ook 6 tips lezen om online de perfecte bril te vinden.

Een bril is een persoonlijk accessoire. U bent nu op de hoogte van de nieuwste brillentrends en weet hoe een bril een indruk geeft van u en uw stijl. U weet wat u kunt dragen, stel geen grenzen. U hoeft niet te kiezen voor slechts één bril, bij Luxreaders kunt u vele slimme brillen vinden.